Van Aalsburg breidt uit! Tweede bedrijfslocatie in Groningen

Van Aalsburg heeft een tweede bedrijfslocatie geopend in de prachtige provincie Groningen. De nieuwe vestiging, gelegen aan de Mernaweg 31 in Wehe-den Hoorn, biedt een ruime woon- en kantoorruimte voor de groeiende projecten in het noordelijke deel van het land.

De recent gerenoveerde locatie is volledig uitgerust met moderne voorzieningen. Denk hierbij aan dubbel glas, een nieuw dak en zonnepanelen en een laadpaal voor elektrische voertuigen. Van Aalsburg is er trots op dat ze met deze investering een stap zetten in de richting van een groenere toekomst en hun betrokkenheid bij milieuvriendelijke bedrijfspraktijken benadrukken.

Met de opening van deze tweede bedrijfslocatie versterkt Van Aalsburg haar aanwezigheid in Noord Nederland en zorgt ze voor een nog betere service aan haar klanten in de regio. De ruime woon- en kantoorruimte biedt een inspirerende omgeving voor het team van Van Aalsburg om innovatieve ideeën te ontwikkelen en uit te voeren, en om klanten te voorzien van hoogwaardige projectoplossingen.

De bestaande locatie in Hellouw blijft uiteraard operationeel en zal nog steeds fungeren als het hoofdkantoor van het bedrijf.

Meer informatie
Terug naar overzicht