Nieuw materieel: twee drijvende aanwinsten!

Van Aalsburg heeft met trots de toevoeging aangekondigd van twee nieuwe drijvende aanwinsten aan hun groeiende vloot. De nieuwe schepen, duwsleepboot Anna 7 en hulpboot Anna 3, beloven de capaciteiten van het bedrijf verder te versterken.

Duwsleepboot Anna 7

De Duwsleepboot Anna 7 is uitgerust met een krachtige Caterpillar D343-motor met het indrukwekkende aantal van 370 pk. Deze technologische krachtpatser is in staat om duwoperaties uit te voeren met een imposante capaciteit van maar liefst 2280 kubieke meter. Deze capaciteit maakt het mogelijk om tot 119 meter lengte te duwen.

Bovendien voldoet de duwsleepboot aan de eisen van zones 2, 3 en 4, waardoor hij veelzijdig kan worden ingezet. Met afmetingen van 16.74 meter in lengte, 4.74 meter in breedte en een diepgang van 1.7 meter, heeft de Anna 7 ook bewezen een effectieve ijsbreker te zijn, wat van onschatbare waarde is bij diverse operationele omstandigheden.

Hulpboot Anna 3

De Hulpboot Anna 3, aangedreven door een Honda 60 pk-motor, is een aluminium boot van het type Aluva 550. Met de toevoeging van radarapparatuur wordt deze hulpboot een onmisbare metgezel voor verschillende operaties. De wendbaarheid en veelzijdigheid van de Anna 3 maken het mogelijk om effectief te werken bij verschillende projecten.

Beide schepen maken het werk van Van Aalsburg nog efficiënter: van zinkstukken en rijzendammen tot aan legakkers. Zoals altijd, is Van Aalsburg van alle (wilgen)markten thuis.

Met de toevoeging van duwsleepboot Anna 7 en hulpboot Anna 3 aan hun vloot, blijft Van Aalsburg zich onderscheiden als een vooraanstaand bedrijf. Deze investeringen illustreren onze voortdurende toewijding om onze klanten hoogwaardige diensten te bieden en onze positie als pionier in de industrie te handhaven.

Meer informatie
Terug naar overzicht