De EnergyHub: onze nieuwste vorm van duurzaam ondernemen

Niet duurzaam ondernemen, daar is geen reden voor. Wij zijn van mening dat ondernemers zich bewust moeten zijn van hun impact op mens en milieu. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staat bij ons hoog in het vaandel. Lees hier meer over ons nieuwste CO2-neutrale project: de EnergyHub

De EnergyHub sluit feilloos aan bij de toegenomen vraag naar lokaal opgewekte duurzame energie. Groene stroom in de vorm van windenergie en zonne-energie wordt opgewekt, waardoor de hub fungeert als laadstation voor oplaadbaar gereedschap. Denk hierbij aan onze boten, accuzagen of boren.

EnergyHub - Van Aalsburg

Het hele jaar door MVO

Een van de voordelen van de EnergyHub is de onafhankelijkheid van weer en locatie, waardoor wij altijd en overal duurzaam ondernemen. De EnergyHub wekt groene stroom op door 3 windwokkels en 6 zonnepanelen. Het ingebouwde 30KW Lithium accuopslag systeem slaat de groene energie op voor gebruik op de bouwplaats.

Dit resulteert in de mogelijkheid om in élk seizoen windenergie en zonne-energie op te wekken. Zelfs op de meest ontoegankelijke locaties, zoals de Biesbosch.

Duurzaam uitbreiden

Mocht er in de toekomst te weinig opslag zijn in de EnergyHub, kan deze via modulair bouwen worden uitgebreid. Waarom valt deze manier van bouwen onder duurzaam ondernemen?

Kort gezegd is modulair bouwen in fabriek gebouwde elementen (modules) samenvoegen tot één grote, gewenste module. Deze snelle aanpak leidt tot weinig handelingen op locatie en past hierdoor naadloos in een milieubewust jasje.

Wiepen draaien off-grid

Bent u enthousiast geworden over onze milieuvriendelijke werkwijze? Neem dan snel een kijkje bij ons aanbod. Uniek in Nederland: wiepen draaien off-grid vindt u alleen bij ons bedrijf. Wij draaien wiepen voor zinkstukken, eilanden bouwen, legakkers, rijshouten beschoeiingen en eventueel zelfs op projectlocatie!

Meer informatie
Terug naar overzicht