150 hectare eigen producten
Effectief werken met unieke specialistische machines
Meer dan 55 jaar ervaring
Milieubewust ondernemen

De voordelen

Een kunststof beschoeiing is een duurzaam product. Wij maken enkel gebruik van gerecycled kunststof. De levensduur van een kunststof beschoeiing is gemiddeld 40 jaar. Dit is langer dan de levensduur van een houten beschoeiing, dit komt voort uit het feit dat kunststof minder snel slijt dan een houten beschoeiing, wat natuurlijk de levensduur aanzienlijk verlengt. Daarnaast is een kunststof beschoeiing minder vatbaar voor onder andere vocht en weersomstandigheden. Dit maakt deze vorm van beschoeiing betrouwbaar, duurzaam en geeft het product een lange levensduur.

Bij Van Aalsburg zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van beschoeiingen, waardoor wij precies weten hoe we deze voor u het beste kunnen plaatsen. Dit hebben we al gedaan voor gemeenten, provincies en particulieren. Onze medewerkers zijn u graag van dienst!

Kunststof Beschoeiing - Tekst

De mogelijke combinaties

Zoals gezegd kunnen wij ook de voordelen van een kunststof beschoeiing combineren met die van een houten afwerking, dat wil zeggen een hardhouten dekplank en gording aan kunststof schotten. Zo behoudt u de kwaliteit, maar heeft de beschoeiing een natuurlijkere uitstraling. We maken dan bijvoorbeeld gebruik van palen en balken, in combinatie met het gebruik van kunststof.

Natuurlijk zijn er meer mogelijkheden om een natuurlijke look te geven aan uw kunststof beschoeiing. Zo kunt u deze combineren bijvoorbeeld met een houten vlonder. Op deze manier geeft u uw tuin nog meer uitstraling en daarnaast biedt dit voordelen ter versteviging en om hoogteverschil te creëren, wat een leuk effect geeft aan het karakter van de tuin. Voor alle mogelijkheden kunt u het beste contact met ons opnemen, dan vertellen wij u hier alles over.

Kunststof Beschoeiing - Tekst

Benieuwd geworden?

Wilt u meer weten over een kunststof beschoeiing, het plaatsen, de mogelijkheden of de combinaties die we kunnen maken? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies en we helpen u graag verder!

Vrijblijvend advies