150 hectare eigen producten
Effectief werken met unieke specialistische machines
Meer dan 55 jaar ervaring
Milieubewust ondernemen

De uitstraling van een houten beschoeiing

Een houten beschoeiing heeft een mooie, natuurlijke uitstraling. Doordat deze vervaardigd is uit hout, wilgenhout of hardhout, is het effect een natuurlijk ogende beschoeiing.

Houten Beschoeiing - Tekst

Maak een combinatie

Naast de eventuele combinatie van een (hard)houten beschoeiing en een kunststof beschoeiing kunt u ook kiezen voor de combinatie met een houten vlonder. Ideaal om te vissen of om zomers lekker bij het water te genieten in de tuin. Deze veel gekozen combinatie voeren wij voor u uit, zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken en kunt u straks ultiem genieten. De natuurlijke look die hout geeft, past in elke tuin en geeft altijd een aanvulling op de huidige inrichting.

De meest voorkomende combinatie is een kunststof schot met houten palen en een hardhouten dekplank en gording. Dit biedt de meest gunstige omstandigheden van de verschillende gebruikte materialen. Het heeft de langste levensduur van circa 40 jaar tegen de laagste aanlegkosten. Een volledig hardhouten beschoeiing is natuurlijk ook mogelijk, maar is prijstechnisch wel een duurdere beschoeiing dan een combinatie van beide.

Houten Beschoeiing - Tekst

Mogelijkheden bespreken

Voor Van Aalsburg is geen enkele klus te klein, te lastig of zelfs te groot. Vanaf 1 meter lengte beschoeiing komen wij deze al voor u plaatsen.

Plaatsen vanaf de kant, maar ook vanaf het water verzorgen wij. Met eigen pontons en duwboten maakt het voor ons al mogelijk om in kleine en grote wateroppervlaktes te plaatsen. Zelfs midden in de binnenstad.

Bent u benieuwd hoe we een houten beschoeiing voor u kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden. Ook beantwoorden we al uw vragen.

Vrijblijvend advies