170 hectare eigen producten
Effectief werken met unieke specialistische machines
Meer dan 55 jaar ervaring
Milieubewust ondernemen

Stappenplan voor plaatsen houten beschoeiing

Van advies tot installatie

Wilt u een nieuwe beschoeiing? Of wilt u uw bestaande beschoeiing vernieuwen? Zo’n project is vaak onbekend terrein. U wilt dat uiteraard zo efficiënt mogelijk aanpakken met duidelijk inzicht in de kosten. Daarom hebben we een simpel stappenplan uitgewerkt, helemaal toegesneden op uw situatie. Het offerte traject ziet er zo uit.

1. Aanvraag offerte

U doet uw aanvraag telefonisch of via onze website en verstrekt ons zoveel mogelijk gegevens. Op basis hiervan bespreken we de mogelijke vervolgstappen.

2. Prijscalculatie

Als we voldoende gegevens hebben gaan we aan de slag met een vrijblijvende indicatieve prijsopgave.

3. Bezoek op locatie

Past ons voorstel binnen uw plannen? Dan maken een afspraak op locatie om de situatie te bekijken en ons voorstel te bespreken. Geheel kosteloos.

4. Definitieve offerte

We verwerken uw aanvullende wensen en onze bevindingen in de offerte. Na ondertekening ervan plannen wij de plaatsing van de beschoeiing in.

5. Aan de slag

We voeren het werk uit in de overeengekomen week.

Gratis offerte of vrijblijvend advies?

Neem contact op

De uitstraling van een houten beschoeiing

Een houten beschoeiing heeft een mooie, natuurlijke uitstraling. Doordat deze vervaardigd is uit hout, wilgenhout of hardhout, is het effect een natuurlijk ogende beschoeiing.

Houten Beschoeiing - Tekst

Maak een combinatie

Naast de eventuele combinatie van een (hard)houten beschoeiing en een kunststof beschoeiing kunt u ook kiezen voor de combinatie met een houten vlonder. Ideaal om te vissen of om zomers lekker bij het water te genieten in de tuin. Deze veel gekozen combinatie voeren wij voor u uit, zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken en kunt u straks ultiem genieten. De natuurlijke look die hout geeft, past in elke tuin en geeft altijd een aanvulling op de huidige inrichting.

De meest voorkomende combinatie is een kunststof schot met houten palen en een hardhouten dekplank en gording. Dit biedt de meest gunstige omstandigheden van de verschillende gebruikte materialen. Het heeft de langste levensduur van circa 40 jaar tegen de laagste aanlegkosten. Een volledig hardhouten beschoeiing is natuurlijk ook mogelijk, maar is prijstechnisch wel een duurdere beschoeiing dan een combinatie van beide.

Houten Beschoeiing - Tekst

Mogelijkheden bespreken

Voor Van Aalsburg is geen enkele klus te klein, te lastig of zelfs te groot. Vanaf 1 meter lengte beschoeiing komen wij deze al voor u plaatsen.

Plaatsen vanaf de kant, maar ook vanaf het water verzorgen wij. Met eigen pontons en duwboten maakt het voor ons al mogelijk om in kleine en grote wateroppervlaktes te plaatsen. Zelfs midden in de binnenstad.

Bent u benieuwd hoe we een houten beschoeiing voor u kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden. Ook beantwoorden we al uw vragen.

Vrijblijvend advies

3e generatie familiebedrijf

met hoogwaardige wilgenhout producten

  • Meer dan 55 jaar ervaring
  • Alle kennis in eigen huis
  • Groot en dynamisch familiebedrijf