170 hectare eigen producten
Effectief werken met unieke specialistische machines
Meer dan 55 jaar ervaring
Milieubewust ondernemen

3e generatie familiebedrijf

met hoogwaardige wilgenhout producten

  • Meer dan 55 jaar ervaring
  • Alle kennis in eigen huis
  • Groot en dynamisch familiebedrijf

Aanleg steiger

U kunt kiezen om uw steiger te maken van hardhout, gerecycled plastic of een combinatie van de twee materialen. Verder leveren wij palen en planken in allerlei lengtes, diktes en houtsoorten. Ook is er keuze uit de verschillende bevestigingsmaterialen: slotbouten, vlonderschroeven en worteldoek. Door de kwaliteit en manier van aanleggen door onze vakmensen heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van uw steiger.

Aanleg steigers - vlonder

Vlonder

Door een vlonder te plaatsen, verbeterd de uitstraling van uw tuin aanzienlijk. Hierbij komt dat de oever meer praktische mogelijkheden krijgt na het plaatsen van een vlonder.

Ook een vlonder die niet aan het water geplaatst is biedt verschillende mogelijkheden voor uw tuin. Bijvoorbeeld om een hoger gelegen ondergrond voor uw terras te plaatsen of voor een geschikte vloer onder de overkapping. Er zijn talloze mogelijkheden te bedenken, alles is mogelijk overleg.

De aanleg van een vlonder is vakwerk, hiervoor bent u bij Van Aalsburg aan het juiste adres. Naast dat Van Aalsburg jarenlange ervaring heeft in het plaatsen van vlonders, wordt er gewerkt met de eerdergenoemde materialen van de beste kwaliteit.

Door deze unieke mogelijkheden bent u gegarandeerd van jarenlang profijt, zonder zorgen over verzakking of het bezwijken van uw vlonder.

Aanleg steigers - vissen

(Vis)steiger

Een steiger lijkt erg op een vlonder, maar er zit wel degelijk verschil in. Een vlonder wordt vaak gebruikt als uitbreiding van de tuin, terwijl een steiger daar meestal niet direct voor bedoeld is. Een steiger wordt vaak gebruikt als vissteiger of aanmeerplek voor een boot.

Heeft u een oever vol riet, is uw oever te steil of zijn er andere obstakels aan de rand van uw oever wat problemen oplevert? Overweeg een steiger! Dit lost uw problemen op en haalt de obstakels weg.

Om een steiger aan te leggen moet er rekening worden gehouden met een vergunning, controleer of u die nodig hebt. Ook is het belangrijk om de huidige staat van de beschoeiing te controleren, zoals eerder benoemd. Indien die vervangen of voor het eerst geplaatst moet worden, bent u hiervoor ook bij Van Aalsburg aan het juiste adres. Kijk op onze pagina beschoeiing voor meer informatie hierover.

Aanleg steigers - in de tuin

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een steiger? Heeft u een speciaal verzoek? Wij maken uw steiger precies op maat, precies zoals u wilt. Neem vrijblijvend contact op, onze vakmannen geven u graag advies!

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Welke materialen zijn er mogelijk?

Vlonders worden gemaakt van hardhout, gerecyclede kunststof of een combinatie ervan. Precies zoals u wilt.

Hoe lang is de levensduur van gerecycled kunststof?

De levensduur van gerecycled kunststof is meer dan 30 jaar.

Wordt dit ook bij particulieren geplaatst?

Ja, vlonders zijn ook voor particulieren.